Een nieuwe start met een nieuw besturingssysteem!

Beste mensen,

ons cursusseizoen is alweer gestart!

De afgelopen zomer hebben we heel wat zweetdruppeltjes laten lopen in het leercentrum omdat we ten eerste de hardware in alle PC’s hebben opgewaardeerd en ten tweede Windows 10 hebben geïnstalleerd. Achteraf een erg grote inspanning, omdat bijna alle PC’s wel van elkaar verschilden qua hardware.

Met Windows 10 beschikbaar hopen we veel nieuwe mensen te begroeten, maar ook eerdere klanten die graag wegwijs gemaakt willen worden in Windows 10.

Hoewel Windows 10 qua bedieningsgemak veel lijkt op het oude vertrouwde Windows 7, zijn er (met name voor Internet en E-mail) wel veel wijzigingen.

Helaas moesten we wel wat concessies doen vanwege een paar beperkingen in opslagruimte en de hardware.

Dat betekent dat we geen les meer geven in Windows Vista of Windows 7. Mocht u daar toch les in willen hebben, dan verwijzen we u graag naar onze collega’s van de Lange Wei, Rembrandthof 85, 3372XV Hardinxveld-Giessendam, telefoon 0184-678000.

We hopen u spoedig te ontmoeten en kijken al uit naar leerzame en gezellige lessen.

Met vriendelijke groet,

Team Seniorweb Gorinchem

2 gedachten over “Een nieuwe start met een nieuw besturingssysteem!

 1. Frederieke v.d.Plassche-Sack

  graag zou ik van u vernemen de kosten. Ik kan met de pc normaal omgaan. m.a.w betalingen doen ,mailen en andere normale handelingen. Het is mij meer te doen om foto,s te maken met mijn Samsung I-pad en op te slaan in mijn pc. Kortom de kneepjes waarmee ik nog niet kan omgaan. Ik hoef geen prive les. Het lijkt mij leuker om met meerdere mensen de lessen te volgen. Ben genegen om met beginnelingen mee te doen.
  Met vriendelijke groeten

  Reageren
  1. admin Bericht auteur

   Beste Frederieke,

   degene die daar over gaat neemt z.s.m. contact op!

   Vriendelijke groet,
   Team Seniorweb Gorinchem

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *